Søk

SMS Teknik 

SMS Teknik er i dag en av Nordens ledende leverandører av SMS-tjenester. Ved hjelp av våre tjenester er det mulig å sende og motta SMS via datamaskinen. Takket være våre brede kompetanse og lange erfaring kan vi imøtekomme hver enkelt kundes behov.

Om oss

Vi retter oss mot foretak rundt om i verden som har behov for effektive og kompletterende kommunikasjonsløsninger basert på SMS teknologi.

Vår målsetting er å skape enkle og intuitive tjenester med kontinuerlig høy fleksibilitet. Takket være våre tjenesters mange grensesnitt og funksjoner kan vi levere løsninger til de ulike utfordringene, ønskene og kravene våre kunder har.

Noe av det vi setter høyest, er personlig service og raske svartider på support.

Kvalitet

Våre kunder opplever at vi tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Vi benytter direkteterminering som gir den beste kontrollen og det beste resultatet ved SMS-utsendelser. Vi ruter SMS-trafikken mellom ulike operatører over hele verden for å unngå avbrudd dersom det skulle være en feil på et av nettverkene. Vi arbeider i dialog med operatørene for å oppdage problemer raskt. Vår ambisjon er å løse eventuelle problemer før de går utover kundene.

Alle de positive tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder, både når det gjelder implementering og bruk, ser vi på som en bekreftelse på at vi når vår målsetting med “å skape enkle og intuitive tjenester med kontinuerlig høy fleksibilitet”.

Bilde av Bjørn-Christian Pedersen og Terje Klungeland

I en stadig mer kompleks hverdag er det viktig å gjøre de tingene som virkelig nytter. Vi har bred kunnskap og erfaring fra de minste, til de største og mest avanserte løsningene som brukes i Norge i dag.
Vi gleder oss til å skape en bedre og enklere hverdag sammen med deg.

Med over 30 års erfaring på mobil kommunikasjon er SMS Teknik i Norge den riktige samarbeidspartner for deg.

Trenger du hjelp?

Føler du deg usikker eller har du spørsmål? Kontakt meg eller noen av mine kolleger i Norge, så hjelper vi deg.

+47 38 60 31 75kontakt@smsteknik.no

SMS Teknik

Org.nr. 556644-7784
Bankgiro 5642-9673
BIC ESSESESS
IBAN SE95 5000 0000 0538 5105 1475