Søk

Mobile world congress Barcelona

SMS Teknik var nylig til stede på Mobile World Congress (MWC) i Barcelona, en av verdens største teknologimesser der alle de største aktørene innen telekommunikasjon, mobilteknologi og AI samles for å vise frem deres siste innovasjoner. MWC er et av de meste ettertrakteded hendelsene for teknologientusiaster og industriens toppeksperter.

På messen fikk vi sjansen til å få innblikk i den siste teknologien og dens utvikling. Der fikk vi se hvordan AI, 5G, og robotikk integreres med hverandre og hva det innebærer for framtiden. Vi fikk også sjansen til å nettverke med andre foretak innen industrien, og utveksle ideer og erfaringer.

Det var en fascinerende opplevelse å se hvordan teknologien fortsetter å utvikles og hvordan den kommer til å forme framtiden. AI og robotikk kan revolusjonere måten vi arbeider på og forandre hvordan vårt samfunn fungerer. 5G teknologi kommer til å åpne opp for nye muligheter innen mobile tjenester og applikasjoner.

Vi konstanterer igjen at SMS og A2P (Application-to-person) er høyaktuelt og er et raskt voksende marked, spesielt innen områder som betalinger, sikkerhet og helse. Vi hadde fruktbare møter på messen og ser fram til et fortsatt arbeid med den nyeste teknologien for å kunne gi våre kunder den best mulige service og opplevelse.

Under kongressen hadde vi også mulighet til å treffe mange startups. Det var en spennende opplevelse å se så mange innovative ideer og produkter fra disse unge foretak. Vi hadde mange interessante diskusjoner og utvekslinger med disse “startups” og fikk innsikt i hvordan disse foretakene jobber med den nyeste teknologien for å løse utfordringer og møte behov hos dagens og framtidens kunder.

Trenger du hjelp?

Føler du deg usikker eller har du spørsmål? Kontakt meg eller noen av mine kolleger i Norge, så hjelper vi deg.

+47 38 60 31 75kontakt@smsteknik.no

SMS Teknik

Org.nr. 556644-7784
Bankgiro 5642-9673
BIC ESSESESS
IBAN SE95 5000 0000 0538 5105 1475